Seneste kommentarer

  Katagorier

  FotoMarathon 2013

  20980_321352352527_3821370_nFotoMarathon 2013 afholdes den 24. august kl. 10.00 i København, Odense og Aalborg.

  12 eller 24 timer
  Konkurrencen varer i 12 timer til 24 timer og er for alle, der kan lide at tage billeder, og som har lyst til en sjov udfordring. Udfordringen består i at fortolke 12-24 emner på 12-24 fotos i løbet af 12-24 timer. Alle billeder skal afleveres i JPG-format direkte fra kameraet, og må derfor ikke redigeres.

  Siden 1989
  Det første FotoMarathon i Danmark blev afholdt i København i august 1989 og er blevet afholdt hvert år siden. Det danske FotoMarathon er dermed verdens længst eksisterende FotoMarathon.

  I 2013
  Deltog jeg for første gang i denne konkurrence, og sammen med Rune Hammelstrup, gik vi alle 24 timer. Det var en stor udfordring at fortolke emnerne på en sådan måde, at det ikke bare var det mest oplagte der blev foreviget. Der er præmieoverrækkelse den 27. september 2013. Og de heldige vindere vil få deres billeder udstillet på Københavns Rådhus, samt modtage præmier fra en pulje på en værdi af mere end 130.000 kr.

  Se mere på http://www.fotomarathon.dk/

  Read More

  Photomeetup Copenhagen 2012

  Kender du til Danmarks største Photo meetup? Hvis ikke, så læs videre her.

  Photomeetup Copenhagen er en stor begivenhed for fotografer, modeller og makeup artister (MUA), som foregår een gang om året. Det foregår på den måde, at man møder op på lokationen, finder sig en model, og skyder løs! Hvis man ikke lige selv kan finde én model, er der hjælpere man kan gå til, og de vil så finde en model til dig. Simpelt – og sjovt!

  Sidste år deltog over 500 mennesker, og I år kommer der sikkert endnu flere. Altså, skulle der være god mulighed for at få skudt nogle gode billeder derude, og måske prøve noget nyt hvis man ikke er så meget inde i model og portræt verdenen.  Det er nemlig ikke kun proffer og folk der kender til dette, der kan deltage PMC! PMC er for ALLE og enhver – om det er model eller fotograf man har lyst til at prøve kræfter med! Så hvis du synes det lyder spændende, eller måske udfordrende, så kom frisk og deltag!

  Ud over at løbe rundt og lege fotograf – eller model, er der også små mini-workshops, med bla. Michael Bang (som også er personen der holder dette show) og Adam Sund. Begge mini-workshops er gratis at deltage i.

  Jeg er derude, så hvis endelig du er frisk på nogle billeder, er du velkommen til at skrive her, eller prøve at finde mig på dagen! Håber vi ses!

  Men tag da et kig på  photomeetup.dk hvor du kan læse meget mere om hvad der sker på selve dagen!

  Facebook: facebook.com

  Read More